Gaat iemand die je kent vreemd? Meld dit eenvoudig anoniem

Ben je erachter gekomen dat iemand vreemdgaat, of juist zelf bedrogen wordt? Meld overspel anoniem aan je vriend(in) via deze website. Anoniem en eenvoudig.

Gaat iemand die je kent vreemd? Meld dit eenvoudig anoniem

Eén op de vier mensen gaat vreemd

Soms is de verleiding te groot en besluit iemand vreemd te gaan met een ander. Er wordt geschat dat één op de vier mannen en vrouwen wel eens vreemdgaat. Exacte cijfers zijn er niet, want over vreemdgaan wordt niet snel gesproken.

En wanneer ga je precies vreemd? Is een seksueel getint bericht met een foto al genoeg? Of is er pas sprake van overspel als het bed gedeeld wordt met een ander? Hoe je er ook naar kijkt: overspel is fout en komt helaas vaker voor dan je denkt. Kijk naar deze vijf signalen van overspel als je niet zeker bent.

Vertellen of geheim houden?

Je zit met een dilemma. Per ongeluk ben je erachter gekomen dat een goede vriend(in), kennis, of collega (of de partner ervan) vreemdgaat. Wat doe je hiermee?

Eerlijkheid gaat boven alles. De bouwstenen voor een goede, stabiele en langdurige relatie zijn eerlijkheid en integriteit. Deze waarden zijn ver te zoeken als iemand vreemdgaat. Je kunt deze gevoelige informatie voor jezelf houden, maar je kunt ook de partner hiervan op de hoogte brengen. Dit kan ook anoniem.

Overspel anoniem melden

Meld overspel op een veilige en anonieme manier via deze website met een anoniem sms bericht. Het enige wat je nodig hebt, is het mobiele nummer van de persoon die bedrogen wordt. In je eigen woorden kun je deze persoon vertellen over de vervelende situatie.

Stuur nu je anonieme sms

Je geschreven bericht wordt eenmalig namens een anonieme afzender bezorgd. We houden je gegevens strikt geheim voor de ontvanger. Je (persoons)gegevens worden nooit gedeeld met anderen of voor commerciële doeleinden gebruikt.

Wat je moet weten voor het melden van vreemdgaan

Als een vriend of vriendin van jou bedrogen wordt, is het jouw plicht om diegene te informeren. Je zit in die positie, omdat je anders toch op een bepaalde manier 'medeplichtig' bent.

Zorg ervoor dat je je voorbereidt op de reactie op het bericht. Vaak geloven mensen het (eerst) niet of worden ze boos wanneer ze geconfronteerd worden met de waarheid. Toon medeleven, ook al krijg je de volle laag. Jullie zijn immers bevriend.

Maak een inschatting van de omstandigheden, voordat je iemand vertelt over hun partner die ontrouw is, zeker als het een vreemde betreft. Het is belangrijk om vooraf te bekijken welke risico's komen kijken bij het delen van dit nieuws. Je wilt voorkomen dat degene die de affaire heeft geweld gaat gebruiken tegen jou of degene met wie hij/zij een relatie heeft. Wees daar dus voorzichtig mee. Je doel is immers om goed te doen.

Het is meer gepast om vreemdgaan te melden bij je vrienden dan bij vreemden. Zeker omdat je de situatie van de relatie en omstandigheden bij vreemden niet kent. Handel naar de relatie die je met iemand hebt. Doe vervolgens wat goed voelt, maar wees voorzichtig.

Voorbeelden van melden vreemdgaan

Vreemdgaan anoniem melden is makkelijk via onze sms service. De beste aanpak is om informatie aan het bericht toe te voegen, waarmee degene die bedrogen wordt kan valideren dat er sprake is van vreemdgaan. Denk bijvoorbeeld aan de naam of beschrijving van de 'derde' persoon die in het spel is.

Voeg zoveel mogelijk informatie toe. Een voorbeeld van wat je aanvullend kunt toevoegen aan het anonieme bericht: Je vriend gaat vreemd. Bekijk de berichten die hij krijgt onder de naam 'Olivia'.

Gebruik de volgende tekst als basis voor je bericht om de vreemdganger te melden. Zorg er wel voor dat je meer details toevoegt.

Dit is een anoniem bericht. Je partner gaat vreemd met XXX.

Het bericht zal van een anonieme afzender komen. Je identiteit en details zijn niet bekend bij de ontvanger. Je gegevens zullen ook nooit gedeeld worden met andere of voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Stuur nu je anonieme sms

Je identiteit blijft geheim

Niemand kan de afzender van jouw verzonden sms achterhalen. Tenzij je zelf in het bericht laat weten wie je bent. We gaan namelijk vertrouwelijk met jouw gegevens om. We delen jouw gegevens met niemand. Na een korte tijd verwijderen we automatisch alle berichten met bijbehorende gegevens. Je privacy is dus gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Ieder sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met iDEAL, PayPal of Apple Pay. Gratis is de service dus niet, maar hiervoor wordt je bericht gegarandeerd bezorgd. Je krijgt van ieder verzonden bericht een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.

Nu weet je hoe het werkt. Probeer het eens uit. Of lees in ons andere artikel hoe het anoniem sms'en precies werkt.

Veelgestelde vragen over het melden van vreemdgaan

Hoe vertel je anoniem aan iemand dat diegene bedrogen wordt?

Allereerst, voordat je overgaat tot handelen, is het belangrijk dat je 100% zeker weet dat er sprake is van ontrouw. Zonder bewijs of concrete informatie is het melden van vreemdgaan een risico. Maar als je er zeker van bent, doe je een goede daad door ervoor te zorgen dat de waarheid op tafel komt.

Er zijn verschillende manieren om anoniem vreemdgaan te vertellen aan degene die bedrogen wordt, met ieder voor- en nadelen.

E-mail: maak een nieuw, abstract mailadres aan en stuur diegene een mail.

  • Voordeel: je hebt veel ruimte om je verhaal te doen.
  • Nadeel: je moet wel goed letten op je schrijfstijl, zodat deze niet herkend wordt door de lezer. Ook is er een risico dat de ontvanger je mail over het hoofd ziet of dat deze in de spambox belandt.

Bellen: je kunt anoniem bellen met de persoon die bedrogen wordt.

  • Voordeel: je kunt de interactie aangaan met diegene en in gesprek gaan over wat je weet.
  • Nadeel: degene aan wie je het vreemdgaan meldt, kan je stem herkennen, waardoor je niet meer anoniem bent.

Sms: stuur anoniem een sms bericht.

  • Voordeel: je blijft 100% anoniem, je privacy en de aflevering zijn gegarandeerd. Ook regel je dit al met een paar drukken op de knop.
  • Nadeel: je bericht dient kort en krachtig te zijn.

Social media: maak een 'fake' account aan op Facebook, Twitter of Instagram.

  • Voordeel: het is een toegankelijke manier om contact op te nemen, aangezien veel mensen een account hebben op één van de social media platformen.
  • Nadeel: het is wat meer werk dan de andere opties en je moet met dit account bevriend zijn met de ontvanger, voordat je berichten opvallen in de inbox.
Stuur een sms!
Lees meer over sms'en