Gaat iemand die je kent vreemd? Meld dit eenvoudig anoniem

Ben je erachter gekomen dat een vriend of vriendin vreemdgaat, of juist zelf bedrogen wordt? Een lastige situatie... Meld overspel anoniem aan je vriend(in) via deze website.

Gaat iemand die je kent vreemd? Meld dit eenvoudig anoniem

Eén op de vier mensen gaat vreemd

Soms is de verleiding te groot en besluit iemand vreemd te gaan met een ander. Er wordt geschat dat 1 op de 4 mannen en vrouwen wel eens vreemdgaat. Exacte cijfers zijn er niet, want over vreemdgaan wordt niet snel gesproken. En wanneer ga je precies vreemd? Is een seksueel getint bericht met een foto al genoeg? Of is er pas sprake van overspel als het bed gedeeld wordt met een ander? Hoe je er ook naar kijkt: overspel is fout en komt helaas vaker voor dan je denkt. Kijk naar deze vijf signalen van overspel als je niet zeker bent.

Vertellen of geheim houden?

Je zit met een dilemma. Per ongeluk ben je erachter gekomen dat een goede vriend(in), kennis, of collega (of de partner ervan) vreemdgaat. Wat doe je hiermee?

Eerlijkheid gaat boven alles. De bouwstenen voor een goede, stabiele en langdurige relatie zijn eerlijkheid en integriteit. Deze waarden zijn ver te zoeken als iemand vreemdgaat. Je kunt deze gevoelige informatie voor jezelf houden, maar je kunt ook de partner hiervan op de hoogte brengen. Dit kan ook anoniem.

Overspel anoniem melden

Meld overspel op een veilige en anonieme manier via deze website met een anoniem sms bericht. Het enige wat je nodig hebt is het mobiele nummer van de persoon die bedrogen wordt. In je eigen woorden kun je deze persoon vertellen over de vervelende situatie.

Stuur nu je anonieme sms

Je geschreven bericht wordt eenmalig namens een anonieme afzender bezorgd. We houden je gegevens strikt geheim voor de ontvanger. Je (persoons)gegevens worden nooit gedeeld met anderen of voor commerciële doeleinden gebruikt.

Je identiteit blijft geheim

Niemand kan de afzender van jouw verzonden sms achterhalen. Tenzij je zelf in het bericht laat weten wie je bent. We gaan namelijk vertrouwelijk met jouw gegevens om. We delen jouw gegevens met niemand. Na een korte tijd verwijderen we automatisch alle berichten met bijbehorende gegevens. Je privacy is dus gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Ieder sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,29. Je betaalt in een paar klikken met iDEAL, PayPal of Apple Pay. Gratis is de service dus niet, maar hiervoor wordt je bericht gegarandeerd bezorgd. Je krijgt van ieder verzonden bericht een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.

Nu weet je hoe het werkt. Probeer het eens uit. Of lees in ons andere artikel hoe het anoniem sms'en precies werkt.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en