Anoniem SOA melden aan je bedpartner

Waarschuw je bedpartner anoniem over een mogelijke SOA via deze website. Zo kan hij of zij zichzelf laten testen en wordt een SOA niet ongemerkt doorgegeven.

Anoniem SOA melden aan je bedpartner

Hoe werkt anoniem soa melden?

SOA's kunnen vervelende gezondheidsproblemen geven en ongemerkt doorgegeven worden aan anderen. Als je je bedpartner wilt waarschuwen maar liever anoniem wilt blijven dan is dit mogelijk. Door een anonieme partnerwaarschuwing per sms te sturen voorkom je voor je bedpartner(s) een heleboel narigheid. Geef ook een SOA waarschuwing als je zelf geen klachten hebt.

Iedere situatie is verschillend en dus is het verstandig om goed na te denken over wat je wilt vertellen. Leg in het sms bericht de vervelende situatie uit. Het is goed om te vermelden welke soa je hebt opgelopen. En waar jij je hebt laten testen, zodat hij of zij dit ook hier kan laten doen.

Je verstuurt een geanonimiseerde soa waarschuwing eenvoudig via deze site. Je ontvangt na de verzending een melding als het bericht is bezorgd.

Stuur nu je anonieme sms

Een anonieme SOA sms

Via onze website kun je aan je bedpartner(s) anoniem een soa melden via sms. Gebruik een van de onderstaande voorbeelden om je diegene anoniem op de hoogte te brengen van een positieve soa test.

Anoniemesms.nl - Een seksuele partner is onlangs positief getest op een SOA en raadt jou aan je ook te laten testen. Neem contact op met de GGD of je huisarts.
Partnerwaarschuwing! Laat je testen op een seksueel overdraagbare aandoening (soa). Een ex-bedpartner heeft er ook één.
Dit is een anoniem bericht. Bij één van uw bedpartners is een soa geconstateerd. Wij adviseren u om uzelf te laten testen op … (bv. chlamydia/herpes/hiv).

Tip! Kopieer een bericht naar keuze en stuur de sms eenvoudig & anoniem via onze website.

Voorbeelden van hoe je anoniem een SOA kunt melden

Hieronder vind je nog meer voorbeelden om je partner anoniem via sms op de hoogte te brengen van een positieve soa-test.

Iemand met wie jij seks hebt gehad testte positief op een soa en gaf jouw nummer op. Neem contact op met de GGD of je huisarts. Of doe een thuistest met Testalize me.
Waarschuwing! Een ex-bedpartner van je heeft een seksueel overdraagbare infectie (soi). Doe een soa-thuistest met Testalize, of neem contact op met de GGD of je huisarts.
SOA alert! Van één van je seksuele partners is bevestigd dat hij of zij een soa heeft. We raden je ten zeerste aan je te laten testen op ... (bv. chlamydia/herpes/hiv).

Je identiteit blijft geheim

Besluit je een SOA waarschuwing te sturen, dan kan niemand de afzender van jouw verzonden sms achterhalen. Tenzij je zelf in het bericht laat weten wie je bent. We gaan namelijk vertrouwelijk met jouw gegevens om. We delen jouw gegevens met niemand. Na een korte tijd verwijderen we automatisch alle berichten met bijbehorende gegevens. Je privacy is dus gegarandeerd.

Verschil tussen een SOA en SOI

SOI staat voor seksueel overdraagbare infectie, terwijl SOA seksueel overdraagbare aandoening betekent. In wezen is het ene een infectie en het andere een ziekte.

SOI's komen veel vaker voor dan SOA's. SOA's beginnen met een SOI. Voordat je de ziekte krijgt, krijg je eerst de infectie. Zodra een seksueel overdraagbare bacterie of virus je lichaam binnendringt, kan de infectie overgaan in een ziekte. Dit hoeft niet per se te gebeuren; daarom komen SOI's veel vaker voor dan SOA's.

De SOI gaat over in een SOA zodra de SOI symptomatisch wordt. De symptomen van de SOI worden aanwezig en verstoren dan de normale functies en processen van het lichaam.

SOI's kunnen vele maanden of jaren symptoomloos rondslingeren voordat ze zich tot een SOA manifesteren. De term SOI is minder bekend dan SOA; waarschijnlijk omdat een infectie een minder smakelijk klinkt dan aandoening.

Zorg er dan voor dat je je regelmatig laat testen nu je het verschil tussen SOI en SOA kent. Bij een positieve test moet je je SOI zeker melden aan je seksuele partners die ook gevaar kunnen lopen. Een anoniem sms'je sturen is van vitaal belang zodat ze zichzelf kunnen laten testen.

Veelgestelde vragen over SOA anoniem melden

Hoe kun je anoniem melden dat iemand een SOA heeft?

Anoniem een SOA melden is mogelijk via deze website. Als je zelf positief bent getest, is het belangrijk om je bedpartner(s) te informeren. Dit kun je 100% veilig doen door anoniem een SOA sms te sturen. Hierdoor weet de ontvanger niet van wie het bericht afkomt, maar kan diegene voor zijn of haar eigen gezondheid wel de nodige vervolgstappen nemen. Geef in je bericht daarom ook aan dat diegene zich moet laten testen op een SOA bij de GGD of een andere instantie.

Bezorging gegarandeerd

Ieder sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met iDEAL, PayPal of Apple Pay. Gratis is de service dus niet, maar hiervoor wordt je bericht gegarandeerd bezorgd. Je krijgt van ieder verzonden bericht een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.

Nu weet je hoe het werkt. Probeer het eens uit. Of lees in ons andere artikel hoe het anoniem sms'en precies werkt.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en