Verras je kind met een sms van Sint of Piet!

De dagen worden korter en de Sint is zich in Spanje aan het voorbereiden op zijn grote reis. Ondertussen zit je kind al weken peentjes te zweten van de spanning. Wat is er nou spannender dan een sms van Sinterklaas?

Hoe stuur je een sms van Sint of Piet?

Met Anonieme SMS verstuur je snel, eenvoudig en anoniem een persoonlijke boodschap van de Sint of Piet!

Uiteraard mag je zelf een afzender verzinnen. Dat is ook wel zo fijn voor de Sint, want de Goedheiligman zou het nogal druk krijgen als hij alle kinderen van Nederland een sms’je zou moeten sturen. Wat denk je van een grappig berichtje van Dichtpiet, Stroopwafelpiet, Kadopiet of Zeurpiet? Of een vrolijke hinnik van het schimmelpaard als bedankje voor de lekkere wortel voor de kachel? Wie of wat je ook kiest, voor de kinderen wordt het gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Stuur nu je anonieme sms

Direct bezorgen of op een later tijdstip

Je bepaalt zelf wanneer je sms wordt verstuurd en bezorgd. Direct versturen? Geen probleem, binnen een paar seconden zal de telefoon van de ontvanger oplichten of piepen omdat je berichtje is aangekomen. Liever op een ander tijdstip? Helemaal prima, je kunt je sms inplannen om hem op een andere datum of op een bepaald tijdstip te laten arriveren.

Rondom 5 december zijn er natuurlijk tal van speciale dagen, avonden en ochtenden waarop je de kinderen kunt verrassen met een speciaal bericht van hun grote helden. Met onze sms-dienst weet je zeker dat je boodschap makkelijk, anoniem en precies op tijd wordt verstuurd.

De leukste inspiratie en tips ✨

Heb je inspiratie nodig? Je eigen Sinterklaas-tekst verzinnen vereist best wat creativiteit. Omdat niet iedereen zo een-twee-drie weet wat te typen, hebben we hieronder enkele voorbeeldberichten geschreven. Om je een beetje op weg te helpen. Een goede basis voor een geslaagde verrassing!

Sms van de Sint:

Lieve ... (naam), de Sint is trots dat je vandaag zo lief bent geweest. Hopelijk zet je je schoentje vanavond! 🥾 Veel groeten van Sint en Piet
Goedemorgen ... (naam), hier spreekt Sinterklaas. Ik zie dat je elke dag zo goed voor je hond Max zorgt. Wist je dat jouw naam op mijn lijst van brave kinderen schittert? 🌟
Lieve ... (naam). Over elf dagen brengen we je een bezoekje. De Hoofdpiet vertelde mij dat je de laatste tijd zo braaf bent geweest. Heel goed, ik vertrouw er dan ook op dat je zo doorgaat. Afgesproken? Hartelijke groet van Sinterklaas
Goedemorgen ... (naam). Wat leuk dat je je schoentje hebt gezet. Mijn trouwe paard Amerigo was ook erg verguld met zijn wortel. Daarom heb ik je schoentje met iets zoets gevuld. Eet smakelijk! 🍭
Groeten van de Sint

Sms van Piet:

Hoi ... (naam), de Sint is héél blij dat je vandaag zo lief bent geweest. En dat je zo goed hebt geluisterd, natuurlijk. Zet je je schoentje vanavond? Dat heb je wel verdiend! Groetjes van Schrijfpiet
Klop, klop, wie is daar? De Pakjespiet! Kijk maar eens snel wat er bij de voordeur op je wacht! 🎁
Hoi lieve ... (naam). Ik heb vandaag mijn lijst met brave kinderen gecontroleerd. Volgens mij sta je erop, maar zou je voor de zekerheid nog drie extra aardige dingen willen doen voor iemand? Dan komt het zeker goed. Ik zou vanavond mijn schoentje maar zetten! Heel veel groetjes van de Hoofdpiet
Poeh poeh, ik was zooo moe van al dat dakenklimmen vannacht, dat ik helemaal ben vergeten de koekkruimels op te ruimen. Maar het was een heel lekker koekje dat ik naast je schoen vond, dank je wel! Ik hoop dat je ook blij bent met je cadeautje? Groetjes en tot vijf december! De Klimpiet

Verlanglijstje:

Hoi... (naam), Vergeet je je verlanglijstje niet in te vullen? Want daar zal Pakjespiet van smullen!
Ik zit te denken, wat zal ik ... (naam) schenken?
Je hebt al zoveel leuke spullen, maar wil je toch je verlanglijstje invullen?

Tip! Kopieer een gedicht naar keuze en stuur het bericht eenvoudig via onze website.

Stuur nu je anonieme sms

Wanneer verstuur je een sms’je van Sinterklaas?

Stuur bijvoorbeeld een lief sms’je op de dag dat de Sint met zijn stoomboot is aangemeerd. Of stuur een ‘Ik ben er bijna met de cadeautjes!’ als je kinderen op pakjesavond vol spanning zitten te wachten. Zijn je kinderen poeslief in de aanloop naar pakjesavond? Altijd leuk om ze een complimentje namens de Goedheiligman te sturen. Of is je kleine draak tóch een beetje stout geweest? Dan is een boodschap van de Sint een goede stimulans voor wat braver gedrag!

Ook voor volwassenen kan een anoniem bericht van Sint of Piet een leuke verrassing zijn. Wanneer je met familie of vrienden lootjes hebt getrokken, bijvoorbeeld. Vertel je moeder via een sms’je dat er een grote surprise op haar wacht. Of stuur een herinnering als je broer zijn verlanglijstje nog niet heeft ingevuld.

Zijn de Sint en zijn Pieten klaar met cadeautjes uitdelen? En stappen ze weer op de stoomboot naar Spanje? Dan is er niets leuker dan een mooi vaarwelbericht en een vrolijk ‘Tot volgend jaar!’.

Je identiteit blijft geheim

Uiteraard dragen we zorg voor jouw privacy. Als je zelf je naam niet noemt, komt de ontvanger er nooit achter dat jij het bent die het sms’je heeft verzonden. We gaan namelijk vertrouwelijk met je gegevens om en delen ze met niemand. Alle berichten, met bijbehorende gegevens, worden bovendien na een korte tijd automatisch verwijderd. Je privacy is dus altijd gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Bezorging en betaling is supereenvoudig. Elk sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met iDEAL, PayPal of Apple Pay. Onze service is dus niet gratis, maar je weet wel honderd procent zeker dat de ontvanger een echte sms van Sint of Piet krijgt. Na verzending krijg je een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging. Een service die we graag leveren!

Veelgestelde vragen over sms van Sint of Piet

Wat is het telefoonnummer van Sinterklaas?

Het telefoonnummer van Sinterklaas is één van de best bewaarde geheimen van Nederland. Je zou eens '0800 - sinterklaas' kunnen proberen, maar waarschijnlijk krijg je geen gehoor.

Ook hanteert Sinterklaas het 'Bel mij niet, ik bel jou' principe. Hij houdt zijn nummer dus volledig geheim, behalve voor zijn Pieten.

Wel kan het zijn dat Sinterklaas je een sms stuurt als anonieme afzender via Anonieme SMS.

Heeft Sinterklaas ook WhatsApp?

Sinterklaas is nog niet zo modern dat hij WhatsApp op zijn telefoon heeft staan. Wel maakt hij veel gebruik van sms. Maar als iedereen zijn nummer weet, zou hij de hele dag berichtjes aan het lezen zijn en daar heeft hij geen tijd voor. Daarom stuurt Sinterklaas zijn sms'jes vaak anoniem.

Sinterklaas verrast veel kinderen met een speciaal (anoniem) bericht. Dit kan gaan over de wensen qua cadeaus, wanneer hij langskomt of dat er een leuke verrassing ligt te wachten. Ga naar de homepage om je anonieme Sinterklaas sms te schrijven.

Is er een app om met Sinterklaas te bellen?

Ja, je kunt met een speciale app bellen met Sinterklaas. Met deze app kun je een persoonlijk telefoontje krijgen van Sinterklaas of je voicemail in laten spreken. Het belletje met Sinterklaas verloopt automatisch, dus is niet interactief.

De app is zowel te vinden in de Android Google Play winkel als de iOS App Store.

Hoe krijg ik een persoonlijk bericht van Sinterklaas?

Sinterklaas komt het liefste persoonlijk bij mensen langs, maar een tour door heel Nederland is met zijn leeftijd een brug te ver. Als alternatief maakt hij gebruik van sms, maar wel zonder zijn nummer prijs te geven, dus via een anonieme afzender.

Sinterklaas en zijn Pieten sturen jaarlijks honderdduizenden sms'jes. Bijvoorbeeld om kinderen te complimenteren voor hun goede gedrag of om te vragen of ze hun verlangslijstje willen achterlaten in hun schoen.

Pakjesboot van Sinterklaas

Meer weten over Anonieme SMS

Met Anonieme SMS verstuur je je sms direct, eenvoudig en volledig anoniem. We zijn de meest gebruikte anonieme-sms-service van Nederland en dat is niet voor niets. Wil je meer weten over het versturen van een anonieme sms? In dit artikel lees je precies hoe het allemaal werkt.

Maak deze Sinterklaas dus extra bijzonder en stuur een persoonlijk berichtje van Sint of Piet! Wij wensen je veel plezier met het gebruiken van onze website. Fijne pakjesavond! 🎁

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en