Internationaal sms’en: snel, veilig en anoniem!

Wil je een internationale sms versturen? Tuurlijk! Maak je je zorgen over stijgende telefoonrekeningen? Nergens voor nodig. Gelukkig zijn er talloze manieren om sms’jes te versturen naar welk nummer ter wereld dan ook. Zónder te veel te betalen. Ontdek hier alles over de beste manieren om anoniem een internationaal berichtje te versturen!

Hoe verstuur je snel, veilig en anoniem internationale sms’jes?

Anonieme internationale sms’jes

Zin om een anonieme sms naar je vrienden of familie sturen? Beetje grappen en grollen? Klinkt als een puik plan! Zeker als je in het buitenland zit, zijn er ontzettend veel hilarische grappen waarmee je je nietsvermoedende slachtoffers op de kast kunt jagen. Tenslotte is er niemand die je kan betrappen, als je in een ander land vertoeft.

Maar er kunnen ook andere redenen zijn om een anonieme sms te versturen. Misschien ben je verliefd op je vakantieliefde, maar weet je niet zeker of dat gevoel wederzijds is. Altijd slim om je kaarten niet te snel op tafel te leggen! Of misschien heb je iets crimineels of verdachts gezien terwijl je op vakantie was en wil je dat graag aangeven zonder je identiteit te onthullen.

Wat de reden ook is voor je anonieme berichtje, gebruik het op een verantwoordelijke manier. Sms niet voor illegale of ontwrichtende activiteiten, daar is het niet voor bedoeld.

Hoe verstuur je een anonieme, internationale sms? Via onze service!

Als je onze service gebruikt, verzeker je jezelf van de makkelijkste service ooit. Sms’en naar het buitenland is bij ons namelijk net zo simpel als sms’en naar je buurman. Bovendien is het net zo veilig en supersnel.

Stuur nu je anonieme sms

Ga naar onze website, schrijf je berichtje en kies een fictieve naam uit een lijst met telefoonnummers. Vergeet niet de landcode voor het daadwerkelijke telefoonnummer te zetten. Je kunt je sms direct versturen of een latere datum en tijdstip selecteren. Waar je ook voor kiest, bij ons wordt je bericht veilig en gegarandeerd anoniem verzonden!

Onze service werkt voor bijna alle landen. Je hoeft alleen maar de landcode in te tikken en we zullen je sms automatisch verzenden.

Bovendien hoef je niet op extra kosten te rekenen omdat je internationaal sms’t. Wil je dus een sms verzenden naar Frankrijk, India of Guatemala? Ga je gang: onze site en een duizelingwekkend maximum van 1224 karakters om je berichtje te creëren zijn er klaar voor!

Hoe verzend je een internationale sms?

Het verzenden van een internationaal sms-bericht is eenvoudig. Je zet simpelweg de dataroaming van je provider uit, vult de landcode in en combineert deze code met het telefoonnummer waarnaar je wilt sms’en. Vervolgens schrijf je je berichtje en druk je op ‘send’.

Tip! Zorg er altijd voor dat de telefoonnummers in je mobieltje worden opgeslagen met de juiste landcode. Op die manier loop je in het buitenland nooit tegen problemen aan als je wilt sms’en.

Onthoud ook dat er een verschil is tussen lokale en internationale sms’jes. Als je een internationaal berichtje stuurt, moet je eerst de landcode intikken voordat je het telefoonnummer intoetst dat je probeert te bereiken. Bij sms’en binnen je eigen land of regio zijn zulke codes niet nodig. Maar ze doen uiteraard ook geen kwaad, dus het is handig om ze standaard voor de telefoonnummers in je mobieltje te zetten.

Nog steeds komen er talloze reizigers terug van vakantie, om thuis te ontdekken dat hun telefoonrekening door het plafond is geschoten. Ze realiseren zich niet dat sms’en vanuit het buitenland aardig wat geld kan kosten.

Wil je het hele proces goedkoper maken? Probeer dan sms’en via internet. Er zijn verschillende apps waarmee je je sms’jes kunt versturen. Natuurlijk werkt dit alleen als je toegang tot het internet hebt.

iMessage voor iPhone

Heb je een iPhone? Dan kun je je mede-iPhonefans bereiken via iMessage. Daarmee kun je zowel berichten als video’s en foto’s sturen zonder extra kosten. Je iPhone bepaalt of je bericht verzonden wordt als een sms of een iMessage, dat is afhankelijk van je internetconnectie en de mobiel van de ontvanger. Dat zou voor een iMessage namelijk ook een iPhone moeten zijn.

Nadelen? Android-gebruikers kun je op deze manier niet gratis sms’en, behalve wanneer ze in het plan van je provider zijn opgenomen. Bovendien kunnen iPhone-gebruikers je bericht niet ontvangen totdat ze zelf toegang tot het internet hebben.

Berichtdiensten voor Android

Als je een Android-telefoon hebt, kun je kiezen uit verschillende web-based berichtendiensten om sms’jes naar mobiele nummers over de hele wereld te verzenden. Zoals Globfone, waarmee je bestanden kunt delen en video calls kunt maken. Je bent echter wel gebonden aan een maximum aantal belletjes en berichten dat je binnen 24 uur kunt maken. Daarentegen hoef je je weer niet aan te melden of een account te creëren om je berichten te versturen.

Veelgestelde vragen over internationaal sms'en

Kun je gratis een internationale sms sturen?

Dit hangt ervan af welke app of service je gebruikt. Voor het versturen van een internationale sms is het niet mogelijk om dit gratis te doen, omdat je kosten betaalt aan de provider van deze dienst. Deze kosten liggen meestal tussen de € 0,25 en € 0,50.

Als je deze kosten wilt vermijden, kun je andere apps gebruiken om berichten via je telefoon mee te versturen. Hiervoor zijn WhatsApp en Facebook Messenger bijvoorbeeld goede alternatieven.

Als je een (anonieme) sms wilt versturen naar wie dan ook in de wereld, kun je tegen lage kosten ook een bericht sturen via deze website.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en