Verras je Valentijn met een lief anoniem valentijnsbericht!

Heb jij, net als Rihanna, ‘Love on the brain’? Wil je, net als Jason Mraz, uitschreeuwen: ‘I’m yours!’? Of denk je, net als The Jackson Five, ‘I want you back’? Trek dan de stoute schoenen aan en verpak je liefdesboodschap in een speciale Valentijns-sms!

Verras je Valentijn met een lief anoniem valentijnsbericht!

All you need is love... en een Valentijns-sms!

Valentijnsdag is het perfecte moment om je geheime, of niet zo geheime, liefde te laten weten hoeveel je om hem/haar geeft. Natuurlijk kun je ‘old school’ een bos bloemen of een doos chocolaatjes sturen, maar een speciale (anonieme) Valentijnsdag-sms is minstens zo spannend.

Met Anonieme SMS weet je zeker dat je sms anoniem en op tijd aankomt bij je grote liefde. Laat de vlinders in de buik maar fladderen! 🦋

Stuur nu je anonieme sms

Een populaire dag

Rode chocoladehartjes, bossen rode rozen en enorme ballonnen in de vorm van een roodgestifte mond: rond 14 februari pakken de winkels traditiegetrouw flink uit. Zelfs voedselfabrikanten als Calvé doen eraan mee, met supersize ‘liefdespotten’ pindakaas. Hoe romantisch het is om een pot pindakaas weg te buffelen, weten we niet.

Het geeft wel aan hoe populair het fenomeen Valentijnsdag is geworden. Veel mensen grijpen de dag dan ook aan om hun geliefden, vrienden of familie in het zonnetje te zetten.

Van priester tot pindakaas

Maar waar komt deze traditie vandaan? Er circuleren veel verhalen rondom de oorsprong van Valentijnsdag, maar eentje is wel heel bijzonder.

Dat is het verhaal van de priester Valentinus, die in opstand kwam tegen de Romeinse wet dat soldaten niet mochten trouwen. Hij besloot verliefde stelletjes in het geheim te trouwen, maar dat kon natuurlijk niet lang goed gaan. Keizer Claudius II ontdekte zijn verraad en sloot hem op in de gevangenis.

Daar werd Valentinus verliefd op de blinde dochter van zijn bewaker, en op de dag van zijn executie stuurde hij haar een laatste liefdesbrief, afsluitend met: ‘Van je Valentijn’. Hij sloot af met: ‘Van je Valentijn’. Geen gezellig verhaal, wel heel romantisch. Zoals de beste liefdesverhalen dat zijn.

Stel jouw liefdesverklaring op (in een sms)

Terug naar jouw liefdesverhaal! Iemand laten weten hoe je je over hem of haar voelt, heeft veel voordelen. Je bepaalt zelf hoe je Valentijnsdag-sms eruit komt te zien. Er kan niets mis gaan. Schrijf je tekst, totdat deze perfect is voor degene van wie je houdt. Daarna kun je achterover leunen and hopelijk tijd doorbrengen met jouw Valentijn.

Heb je al knikkende knieën? Breekt het zweet je al uit? En razen de vlindertjes al door je lijf? Heel goed, want Valentijnsdag hoort ook superspannend te zijn. Dat is onderdeel van het spel. Dus laten we beginnen! Ga naar de homepage om je anonieme Valentijns-sms te schrijven.

Hoe verzend je een anonieme Valentijnsbericht?

Kun je niet wachten om je bericht te sturen? Of wacht je nog op een teken van het universum? Nou, hier is het. Dit is je teken.

Verliefd zijn is bijzonder en spannend, maar wij leven met je mee. We hebben onze website opgezet voor mensen zoals jij. We leggen je stap voor stap uit hoe je een anonieme Valentijns-sms stuurt naar jouw geliefde.

 1. Je hebt alleen het mobiele telefoonnummer van je liefste nodig om te beginnen. Waarschijnlijk ken je het al uit je hoofd. Typ het nummer in en let erop dat je een groen vinkje ziet. Dat vinkje is de bevestiging dat het nummer klopt.
 2. Wanneer je klaar bent met schrijven, kies je een nepafzender uit de lijst met mogelijke afzenders. Druk vervolgens op ‘verstuur’ en je sms wordt binnen luttele seconden bij je geliefde afgeleverd. Nu maar hopen dat je ‘object of affection’ met rode konen aan jou denkt als hij het berichtje leest!
 3. Wil je je bericht liever op een ander moment aan laten komen? Dat kan! De dag van de liefde duurt 24 uur, dus een sms bij romantisch schemerlicht is helemaal niet zo’n gek idee. Selecteer het gewenste tijdstip en je sms wordt gegarandeerd op tijd verzonden.
 4. Uiteraard krijg je een melding dat je bericht succesvol is aangekomen. En je kunt zoveel berichten sturen als je maar wilt... voor bijvoorbeeld je beste vriend, je moeder of je vervelende zus, die je stiekem toch wel lief vindt.

Tip! Bij Valentijnsdag denk je natuurlijk al snel aan geheime liefdesverklaringen en op hol slaande harten. Maar Valentijnsdag draait eigenlijk om liefde in de breedste zin van het woord.

Stuur dus ook aan een Valentijns-bericht aan je partner, vrienden of familie. Laat ze weten hoezeer je ze waardeert!

Stuur nu je anonieme sms

Tips voor inspiratie ❤️

Dreigen de zenuwen je teveel te worden? En springen je hersencellen op slot als je een uit het hart gegrepen boodschap probeert te schrijven? Misschien kunnen we je op gang helpen met wat tips en voorbeelden!

Snuffel allereerst eens rond op internet. Dan vind je de meest treffende liefdescitaten van schrijvers, dichters en kunstenaars. Of uit films. Zoals deze:

‘To me, you are perfect’ (Love Actually)
‘You are my sun, my moon and all my stars’ (E.E. Cummings)
‘I fell in love the way you fall asleep: slowly, then all at once’ (The fault in our stars)
‘If I know what love is, it’s because of you’ (Hermann Hesse)

Of denk eens aan je favoriete liefdesliedjes. Grote kans dat een catchy songtekst jouw gevoel precies weet te vangen! Zoals:

‘God only knows what I’d be without you’ (The Beach Boys)
‘All that you ever are, is all that I’ll ever need’ 😳 (Ed Sheeran)
‘There’s nothing that I wouldn’t do to make you feel my love’ (Bob Dylan)
‘Look at the stars, look how they shine for you’ (Coldplay)
‘Heaven is a place on earth with you’ (Lana Del Ray)

Of misschien vind je dat je partner een super schattig Valentijnsbericht verdient. Maar niet iedereen loopt de hele dag met inspiratie voor zoetsappige liefdesgedichten in het hoofd rond. Geeft niks, je hoeft geen dichter te zijn. Teksten zoals deze voorbeelden laten het hart van je geliefde smelten.

Ineens gaan alle liefdesliedjes over jou.
We worden samen oud met onze liefde die voor altijd jong blijft.
Vandaag houd ik het simpel: ik hou van jou. Ik ben gek op wie en hoe je bent.
Dank je. Jij bent de reden dat ik glimlach.

Ben je op zoek naar een Valentijnstekst voor je vriend? Mannen doen alsof ze niet van romantiek houden, maar daar is niets van waar. Laat aan hem je romantische kant zien met een bericht, zoals:

Ik weet dat sprookjes uitkomen, want ik heb jou.
Jij bent een rare... En daarin hou ik van jou!
Jij bent de zon in mijn dagen, de maan in mijn nachten, de golven in mijn zee, en de liefde van mijn leven.
Deze avond is van ons. Ik kan het niet wachten om het met jou te vieren.

Laat je lieve vriendin zich speciaal voelen met een schattig tekstbericht voor Valentijn. Stuur haar één van deze berichten en ze zal nog meer voor je vallen:

Ik weet niet waar ik zo'n geweldige vriendin als jou aan heb verdiend. Jij bent mijn enige echte voor altijd!
Mijn hart verliezen aan jou is het beste wat me is overkomen.
Het leven is niet altijd prachtig, maar jij wel!
Er zijn maar twee momenten dat ik bij je wil zijn: nu en voor altijd.

Of wil je je geliefde alleen een fijne Valentijnsdag wensen met een sms? Zelfs alleen zo'n bericht is speciaal voor iemand om te ontvangen.

Je bent mooi van binnen en buiten. Jij bent gegarandeerd voor altijd mijn Valentijn.
Valentijn, je neemt mijn adem weg. Elke dag.
Elke dag dat ik naast jou wakker word, voelt als Valentijnsdag.
Ik hou meer van jou dan woorden kunnen uitdrukken, en ik zal alles voor je doen. Fijne Valentijnsdag!

Of denk je misschien aan een 'kinky' bericht: 'It's getting hot in here'. Bereid je liefje voor op een hete nacht door één van deze berichten te sturen:

Laten we het diner overslaan en meteen het bed induiken.
Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. Wat wil je dat ik met je doe?
Je bent officieel uitgenodigd voor een feestje in mijn broek.
Raad eens wat er vanavond op het menu staat? Ik.

Een andere insteek is om je partner een lach te bezorgen met een grappig bericht. Nemen jullie Valentijnsdag allebei niet zo serieus? Oké, het is ook maar een dag die bedacht en commercieel is. Lach er samen om:

Oh mijn God, heb je koorts? Je ziet er heet uit!
Jij bent als astma. Je neemt mijn adem weg.
Klop, klop. Wie is daar? 'Olive'. 'Olive whow?'. 'Olive you'. En iedereen mag het weten.
Heb je een routekaart? Ik raak steeds verdwaald in je ogen.

Je kunt het natuurlijk ook simpel houden met een goed tekstbericht voor Valentijn. Niets te speciaal, maar ook niet saai. Deze voorbeelden vormen een perfecte mix:

Ik krijg je maar niet uit mijn hoofd. Denk je ook aan mij?
Mijn hart maakt sprongetjes van geluk als ik je zie. 💋
Ik durf het niet te vertellen, maar ik vind je leuk. Heel erg leuk!
Ik vind je schattiger dan alle foto's van katten.

Veelgestelde vragen over Valentijns-sms sturen

Wat moet ik een meisje sturen op Valentijnsdag?

Een paar tips en voorbeelden om je (geheime) liefde op een leuke manier te verrassen met een anonieme sms.

 1. Wees eerst een beetje vaag. Hierdoor wordt ze nieuwsgierig en heb je in no-time haar volledige aandacht.

  Ik heb Cupido verteld dat ik verliefd ben op jou. Heb je hem al gezien?
 2. Zet je kaarten in op een bestaand gedicht. Bijvoorbeeld: 'Roses are red, violets are blue', maar geef een creatieve draai aan je bericht.

  Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, voor als je het nog niet wist, ik ben stapelverliefd op jou!
 3. Zet in op een kort, maar flirterig bericht. Je kunt simpelweg ook veel zeggen met weinig woorden om je (geheime) liefde voor iemand over te brengen.

  Valentijnsdag? Nee, het is onze dag! 😘
 4. Deel je favoriete liefdesnummer. Weet je het nummer van de favoriete artiest van je Valentijn, deel dit dan met haar en zorg dat dit nummer haar voor altijd aan jou herinnert. Of kies een echte klassieker.

  I will always love you, Whitney Houston.
 5. Leg je hart op tafel en ga op je doel af. Er is geen betere dag om een liefdesverklaring te doen dan Valentijnsdag. Deel (eerst anoniem) je gevoelens en kom erachter of deze wederzijds zijn.

  Ik denk de laatste tijd heel veel aan je. Wil je mijn Valentijn zijn?

Over Anonieme SMS

Er is weinig spannender dan een Valentijns-sms, natuurlijk. Bij Anonieme SMS is je bericht in goede handen! Wij zorgen ervoor dat het op een snelle, eenvoudige en veilige manier bezorgd wordt. Niet voor niets zijn we de meest gebruikte sms-service van Nederland.

De voordelen:

 • Je identiteit blijft gegarandeerd geheim. We gaan vertrouwelijk om met je gegevens en delen ze met niemand. Alle berichten, met bijbehorende gegevens, worden bovendien na een korte tijd automatisch verwijderd.
 • Bezorging en betaling is supereenvoudig. Elk sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,49. Je betaalt in een paar klikken met iDEAL, PayPal of Apple Pay. Na verzending krijg je een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.
 • Je kunt onze service makkelijk gebruiken op zowel iPhone, Android, tablet of laptop. Met een maximum van 1.224 tekens heb je voldoende ruimte om je boodschap over te brengen!

Wil je meer weten over het versturen van een anonieme sms? In dit artikel lees je precies hoe het allemaal werkt. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en