Hoe werkt anoniem sms'en?

Een anonieme sms is een speciale sms waarbij je zelf de afzender, de ontvanger, het bericht en de ontvangstdatum bepaalt. Anoniem sms'en kan eenvoudig via deze website. Je kunt als afzender een naam invullen, bijvoorbeeld het woord 'Anoniem', of met het telefoonnummer van iemand anders een sms bericht sturen. Jij bepaalt zelf de afzender.

Haal een leuke grap uit!

Stuur bijvoorbeeld een sms naar een vriend met als afzender zijn geheime liefde. De echte afzender is niet te achterhalen. Het lijkt namelijk of het bericht van de opgegeven afzender afkomt. Het is net alsof je een brief verstuurt met een andere afzender erop. Leuk om een goede grap mee uit te halen!

Hoe stuur je anoniem een sms?

Voor het versturen van een sms bericht is geen registratie nodig. De afzender van de fake sms mag een naam of telefoonnummer zijn. Je kunt een bericht meteen versturen of op een later opgegeven tijdstip. Voor een sms naar een mobiel nummer buiten Nederland moet je ook de internationale toegangscode vermelden, bijvoorbeeld +32 voor België. Je kunt naar ieder land in de wereld sms'en. Zodra je een bericht hebt geschreven, zullen wij het veilig en volledig anoniem versturen.

De afzender van een bericht

Voor de afzender van een bericht heb je twee keuzemogelijkheden: een telefoonnummer of een naam (korte tekst). Bijvoorbeeld 06 11223344 (een mobiel nummer) of Anoniem (een naam) als afzender. Wanneer je een naam als afzender gebruikt, mag je alleen letters gebruiken. Voor de ontvanger lijkt het alsof het sms bericht van de opgegeven afzender afkomstig is.

Kosten voor het versturen

Een sms sturen kost 1,25 euro per bericht. Een lange sms van meer dan 160 tekens kost 0,20 euro meer per extra bericht. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, een betaalde sms, een 0900-nummer of anoniem met je Bitcoin-wallet. Het is een eenmalige betaling, je zit niet aan een abonnementsdienst vast. De ontvanger van een bericht hoeft niets te betalen.

Zó makkelijk is het! Mocht je een vraag hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stuur een sms!
Neem contact op