Hoe werkt anoniem sms'en?

Een anonieme sms is een speciale sms waarbij je zelf de afzender, de ontvanger, het bericht en de ontvangstdatum bepaalt. Anoniem sms'en kan eenvoudig via deze website. Je kunt als afzender een naam, bijvoorbeeld het woord 'Anoniem', of telefoonnummer naar keuze selecteren. Jij bepaalt zelf de afzender.

Haal een leuke grap uit!

Stuur bijvoorbeeld een vriend of collega een sms met een afzender naar keuze. De echte afzender is niet te achterhalen. Het bericht lijkt van de gekozen afzender te komen. Het is net alsof je een brief verstuurt met een andere afzender erop. Leuk om een goede grap mee uit te halen!

Hoe stuur je anoniem een sms?

Om een sms te versturen, is geen registratie nodig. Je kunt als afzender kiezen uit verschillende namen en telefoonnummers. Je kunt een bericht meteen versturen of op een later opgegeven tijdstip. Voor een sms naar een mobiel nummer buiten Nederland moet je ook het landnummer vermelden, bijvoorbeeld +32 voor België. Je kunt naar elk land in de wereld sms'en. Zodra je een bericht hebt geschreven, zullen wij het veilig en volledig anoniem versturen.

De afzender van een bericht

Voor de afzender van een bericht heb je twee keuzemogelijkheden: een telefoonnummer of een naam (korte tekst). Bijvoorbeeld 06 11223344 (een mobiel nummer) of Anoniem (een naam) als afzender. Je kunt een naam of een telefoonummer als afzender uit een lijst kiezen. Voor de ontvanger lijkt het alsof het sms bericht van de opgegeven afzender afkomstig is.

Verzendkosten

Een sms sturen kost € 1,25 per bericht. Een lange sms van meer dan 160 tekens kost € 0,25 meer per extra bericht. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Apple Pay, of een 0900-nummer. Het is een eenmalige betaling, je zit niet aan een abonnementsdienst vast. De ontvanger van een bericht hoeft niets te betalen.

Zó makkelijk is het! Heb je een vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stuur een sms!
Neem contact op