Hoe werkt anoniem sms'en?

Een anonieme sms is een speciale sms waarbij je zelf de afzender, de ontvanger, het bericht en de ontvangstdatum bepaalt. Anoniem sms'en kan eenvoudig via deze website. Je kunt als afzender een naam invullen, bijvoorbeeld het woord 'Anoniem', of een telefoonnummer invullen. Jij bepaalt zelf de afzender.

Haal een leuke grap uit!

Stuur bijvoorbeeld een vriend of collega een sms met een afzender naar keuze. De echte afzender is niet te achterhalen. Het bericht lijkt van de gekozen afzender te komen. Het is net alsof je een brief verstuurt met een andere afzender erop. Leuk om een goede grap mee uit te halen!

Hoe stuur je anoniem een sms?

Om een sms te versturen, is geen registratie nodig. De afzender van de fake-sms mag een naam of telefoonnummer zijn. Je kunt een bericht meteen versturen of op een later opgegeven tijdstip. Voor een sms naar een mobiel nummer buiten Nederland moet je ook het landnummer vermelden, bijvoorbeeld +32 voor België. Je kunt naar elk land in de wereld sms'en. Zodra je een bericht hebt geschreven, zullen wij het veilig en volledig anoniem versturen.

De afzender van een bericht

Voor de afzender van een bericht heb je twee keuzemogelijkheden: een telefoonnummer of een naam (korte tekst). Bijvoorbeeld 06 11223344 (een mobiel nummer) of Anoniem (een naam) als afzender. Wanneer je een naam als afzender gebruikt, mag je alleen letters gebruiken. Voor de ontvanger lijkt het alsof het sms bericht van de opgegeven afzender afkomstig is.

Verzendkosten

Een sms sturen kost 1,25 euro per bericht. Een lange sms van meer dan 160 tekens kost 0,25 euro meer per extra bericht. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Apple Pay, of een 0900-nummer. Het is een eenmalige betaling, je zit niet aan een abonnementsdienst vast. De ontvanger van een bericht hoeft niets te betalen.

Zó makkelijk is het! Heb je een vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stuur een sms!
Neem contact op