Verras je kind met een bericht van de Sint, direct bezorgd!

Stuur een sms-bericht naar je kind namens Sinterklaas of Zwarte Piet! Schrijf je eigen vrolijke boodschap en de Sint zal het bericht voor je bezorgen via deze site.

Een SMS van de Sint of Piet

Het is weer die tijd van het jaar: Sinterklaas! Maak deze Sinterklaas extra bijzonder met een persoonlijk bericht van de Sint. Bijvoorbeeld om te vertellen waar de cadeautjes verstopt liggen of om een compliment naar je kind te sturen namens de Sint. Verzin een origineel bericht en wij bezorgen het anoniem namens de Sint of de Pieten. Verzin zelf een afzender naar keuze. Bijvoorbeeld Sinterklaas, Dicht Piet, Stroopwafel Piet, Roze Piet of Zwarte Piet. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Klik hier om een bericht te schrijven

Direct anoniem bezorgd, of op een later tijdstip

Een sms van de Sint wordt binnen enkele seconden anoniem bezorgd, of op een gekozen tijdstip naar keuze. Je kunt een bericht op ieder tijdstip schrijven en versturen. Stuur bijvoorbeeld een lief berichtje namens de Sint zodra hij in het land is gearriveerd. Ook leuk is om te vertellen waar de cadeaus verstopt liggen tijdens pakjesavond! Of... geef je kind een klusje als hij een beetje stout is geweest om het weer goed te maken met de goedheiligman.

Als jullie lootjes hebben getrokken, kan een anoniem bericht ook heel handig zijn. Vertel de persoon die je hebt bijvoorbeeld dat er een grote surprise op hem/haar wacht. Of stuur een herinnering om een verlanglijstje in te vullen. Niks is te gek! En zodra Sinterklaas terug naar Spanje gaat, is er niks leuker dan een vaarwelbericht van de Sint en zijn Pieten!

Inspiratie voor Sinterklaas

Even wat inspiratie nodig? Je eigen Sinterklaastekst verzinnen vereist wat creativiteit. Daarom hebben we hieronder een aantal voorbeeldberichten geschreven ter inspiratie. Hiermee heb je de basis voor een geslaagde verrassing!

Sms van de Sint:

Lieve ... (naam),
De Sint is trots op hoe lief je vandaag bent geweest. Hopelijk zet je je schoentje vanavond!
Veel groeten van de Sint
Hoi ... (naam), hier spreekt Sinterklaas! Wist je dat iedere keer als je goed voor je hond Max zorgt, dat jouw naam op mijn lijst van brave jongens schittert! 🌟
Hoi ... (naam), hier spreekt de Sint. Nog 11 dagen te gaan! Vandaag vertelde de Hoofdpiet mij dat Groningen het grootste aantal brave jongens heeft!
Lieve ... (naam).
Ik vind het bijzonder leuk dat je je schoentje hebt gezet. Mijn trouwe paard Amerigo vindt je heel leuk! Daarom heb ik je schoentje met iets zoets gevuld. 🍭
Groeten van de Sint

Sms van Zwarte Piet:

Hoi ... (naam),
De Sint is blij met hoe braaf je vandaag bent geweest. Zet je je schoentje vanavond?
Veel groetjes van Schrijfpiet
Klop, klop, wie is daar? De Pakjespiet! Kijk maar eens snel bij de voordeur wat hier op je wacht... 🎁
Hoi lieve ... (naam), dit is de Hoofdpiet. Ik ben deze zaterdagochtend bezig geweest met het controleren van mijn lijst met brave kinderen. Zou je vandaag 3 aardige dingen willen doen voor iemand? In Utrecht wonen het grootste aantal brave kinderen! Groetjes van de Hoofdpiet

Verlanglijstje:

Hoi... (naam), Vergeet je je verlanglijstje niet in te vullen? Want daar zal Pakjespiet van smullen!
Ik zit te denken, wat zal ik ... (naam) schenken? 🎁
Je hebt al zoveel leuke spullen, wil jij je verlanglijstje invullen? 😊

Tip! Kopieer een gedicht naar keuze en stuur het bericht eenvoudig via onze website.

Klik hier om een bericht te schrijven

Wij wens je veel plezier met het gebruiken van onze website. Fijne pakjesavond! 🎁

Je identiteit blijft geheim

Niemand kan de afzender van jouw verzonden sms achterhalen. Tenzij je zelf in het bericht laat weten wie je bent. We gaan namelijk vertrouwelijk met jouw gegevens om. We delen jouw gegevens met niemand. Na een korte tijd verwijderen we automatisch alle berichten met bijbehorende gegevens. Je privacy is dus gegarandeerd.

Bezorging gegarandeerd

Ieder sms-bericht dat je verstuurt kost eenmalig € 1,25. Je betaalt in een paar klikken met iDEAL, PayPal of via 0900. Gratis is de service dus niet, maar hiervoor wordt je bericht gegarandeerd bezorgd. Je krijgt van ieder verzonden bericht een ontvangstbevestiging met het exacte tijdstip van bezorging.

Nu weet je hoe het werkt. Probeer het eens uit. Of lees in ons andere artikel hoe het anoniem sms'en precies werkt.

Stuur een sms!
Lees meer over sms'en